gimt_Vilnius_geras„AMERIGO“ boulingo ir biliardo klubas – šiuolaikiška bičiulių susitikimo vieta Vilniuje

Mes turime 12 moderniai įrengtų boulingo takelių, 10 biliardo stalų, žaidimų automatų, stalo futbolo stalą, šokių aikštelę, įvairių stalo žaidimų ir dar daug kitų interaktyvių pramogų! Dauguma boulingo takelių specialiai pritaikyti patiems mažiausiems lankytojams, kad kiekvienas metimas būtų taiklus.

Boulingo žaidimas bus dar linksmesnis ir azartiškesnis, jei žaisite draugišką komandinį turnyrą. Juk geriausia pažinti vieniems kitus – per komandinius žaidimus! Žaisdami boulingą galėsite užkandžiauti, o po žaidimo patogiai susėdę prie stalo vaišintis šventiniu tortu.

Dėl gimtadienio vaišių jaudintis nereikės, nes mes ruošiame picas, užkandžius, salotas, pagrindinius patiekalus. Smaližiams verdame karštą šokoladą, plakame ledų ir vaisių kokteilius. Visą maistą gaminame patys iš šviežių ir atsakingai atrinktų produktų. Mažiesiems siūlome natūralius „fritz-kola“ limonadus ir vaisių kokteilius „Froosh“ atsigaivinti žaidimo metu.

Gimtadienio proga boulingo žaidimui galioja specialus pasiūlymas, tereikia rezervacijos metu pranešti apie planuojamą šventę.

Pagaliau su pasididžiavimu pristatome naują pramogą AMERIGO boulingo ir biliardo klube Vilniuje – stalo tenisą!  Ruošiame raketes, išbandome kamuoliukų tvirtumą ir laukiame rimtai kovai nusiteikusių žaidėjų – iki susitikimo akis į akį!

 

  • AMERIGO boulingas Vilniuje: Viršuliškių g. 40 (PC MADA)
  • Takelių rezervacija: +370 5 2490707
  • Interneto svetainė: https://www.amerigo.lt/