„Aš norėčiau pasakyti AČIŪ jums už tokias kuriamas šventes!!! Na tikrai WOW!!! Vaikai įsitraukė 100% nuo metukų iki 10 m.! Trūkti tikrai nieko netrūko, viskas buvo tiesiog puiku! Nuo pirmos minutės jautiesi kaip namie, šiltas malonus bendravimas! Dėmesys kiekvienam vaikui, iki atsiminimų kam tokia spalva patinka ir pan. Dėmesio išdalijimas visiems vaikams yra didelis darbas ir vedančiajam tikrai pavyko! Mes tiek mokytoja, tiek švente laaabai patenkinti! Jubiliatas grįžo laimingas iki ausų! AČIŪ!“ – mama Vitalija.

Sukate galvą, kur švęsti dar vieną savo vaiko gimtadienį, nes viskas jau daug kartų išbandyta ir pabodo?

#KuriaVaikai gimtadieniai yra būtent tai, ko jums reikia! Unikalūs, netikėti, drąsūs, siautulingi, kūrybingi ir, žinoma, purvini gimtadieniai, nepaliekantys abejingų ne tik vaikų, bet ir suaugusių – mūsų vizitinė kortelė!

„Visi svečiai po gimtadienio kalbėjo, kad net neaišku, ar vaikams, ar suaugusiems šis gimtadienis labiau patiko – visi aikčiojo, kad nieko panašaus dar nėra matę ir tokio gimtadienio nėra nei patys šventę, nei pas kažką dalyvavę! Paprastai vaikų gimtadieniuose tėvai būna atskirai nuo vaikų, o čia tiesiog negalėjome nedalyvauti kartu – mums irgi veiklos labai patiko! Tiesiog WOW, džiaugiamės atradę jus, jau žinom, kad netrukus susitiksime vieno iš svečių gimatdienyje pas jus!“ – mama Milda.

Net jei gimtadienį pas mus švęsite kelis metus iš eilės, galite būti tikri, kad visos šventės bus kitokios ir ne mažiau įspūdingos!
Mums jau ne naujiena, kai išeinant iš gimtadienio, dalis svečių rezervuoja mus savo gimtadieniui, nes dovanojame tikrą vaikystės džiaugsmą ir ilgaamžius prisiminimus!
Gimtadienius pas mus švenčia vaikai nuo 1 iki 10 metų, nes programą kartu su jumis deriname prie kiekvieno individualus gimtadienio ir vaikų amžiaus.
Tad jei ir jūs norite nepamirštamo, tiek jubiliatą (-ę), tiek svečius pakerėsiančio gimtadienio, vietą rezervuoti galite jums tinkamo miesto kontaktais arba asmenine žinute.

„Ačiū Jums už nuostabią šventę, tikrai kartotumėm su naujom veiklom. Vaikam labai patiko. Dalis tėvų sakė, kad tai vienas geriausių vaikų gimtadienių, kuriame teko jiems sudalyvauti. Vaikai net nenorėjo išeiti“ – mama Inga.

Laukiame Jūsų:

Vilniuje – ANTAKALNYJE – M. K. Paco g. 4, (5 laiptinė, 2 aukštas); telefonas +370 63687101; el. paštas vilnius@kuriavaikai.lt ir PILAITĖJE – Bitėnų g. 1C, telefonas +370 60697704; el. paštas vilnius@kuriavaikai.lt

Kaune – A. Juozapavičiaus pr. 82A (šalia buvusios metalo gamyklos, 3 verslo centro aukšte); telefonas +370 60577575; el. paštas: info@kuriavaikai.lt

Klaipėdoje – Taikos pr. 4A (2 aukštas), telefonas +370 62894936; el. paštas klaipeda@kuriavaikai.lt

Šiauliuose – Tilžės g. 198, telefonas +370 673 39620, el. paštas siauliai@kuriavaikai.lt

Panevėžyje – Savitiškio g. 37 (II aukštas), telefonas +370 62108294; el. paštas panevezys@kuriavaikai.lt

Lazdijuose – Adresas: Vytauto g. 16, telefonas +37062574895; el. paštas lazdijai@kuriavaikai.lt