Animatoriai, šventės vaikams, mobilus nealkoholinių kokteilių baras šeimos šventei.

Pelytė Minė, Peliukas Mikis, Elza, Žmogus-voras, Betmenas, Šunyčiai patruliai, Kempiniukas, Klounė, Piratė, Vienaragis, Ladybug, Trečiadienė, Sonikas ir kiti personažai!

Valandos kaina – nuo 80€. Vilniaus miesto ribose atvykstame nemokamai!

Ar planuojate vaiko gimtadienį ir galvojate, kaip įnešti daugiau spalvų į šventę? Pakvieskite linksmą ir beprotiškų idėjų kupiną animatorių:

– Net devynios skirtingos švenčių programos pagal kiekvieno pomėgius ir amžių;
– Žaidimai, aktyvios veiklos, viktorinos, šokiai;
– Balionai, jų lankstymas, dideli burbulai, veidukų spalvinimas ir kt.;
– Daugybė jūsų mylimų personažų;
– Tortas ir pinjatos pagal užsakymą;
– Mobilus gaivių gėrimų baras: profesionalus barmenas pasirūpins gaiviais ir saldžiais nealkoholiniais kokteiliais, skirtais visos šeimos šventei. Kokteiliai gaminami šventės vietoje iš sulčių, vaisvandenių, vaisių, ledų, pieno, plaktos grietinėlės, saldumynų ir kitų ingridientų!

Papildomai siūlome: antras animatorius; unikali, Jums sukurta šventės programa ir žaidimai; viktorinos ir protą lavinančios užduotys; šventinis tortas pagal užsakymą; įvairių formų saldainių pinjatos; ledų ir sulčių kokteilių baras su profesionaliu barmenu; spraginti kukurūzai, gaminami vietoje; saldi cukraus vata, gaminama vietoje; šventės fotografavimas/filmavimas.

Užsisakant bent dviejų valandų programą – spragėsius ir cukraus vatą pridėsime nemokamai!

Mūsų siūlomos programos:

Laisvo stiliaus programa – jūsų šventės vietoje lankysis pasirinktas personažas, kuris su vaikais turiningai praleis laiką žaisdamas žaidimus – margins jų veidukus specialiais dažais, leis muilo burbulus, lankstys balionus, žais žaidimus, užsiims kitomis veiklomis.
Gimtadienio sveikinimas – mažai šeimos šventei skirta 20–30 min. programa. Sveikinimas jubiliatui, dovanos įteikimas, torto ceremonija, nuotraukos su animatoriumi.
Šventė mažiausiems – 2–3 m. vaikams skirta šventinė programa – muilo burbulai, piešimas rankomis, mini žaidimai ir šokiai su Jūsų pasirinktu personažu! Nedrąsiausių vaikučių tėveliams rekomenduojame įsitraukti į šventės pramogas kartu su savo vaikais.
Vakarėlis su Trečiadiene – kartu su visų pamėgta Trečiadiene (Wednesday) šoksime jos mėgstamą šokį, žaisim vakarėlio temai pritaikytus žaidimus, puošim plaukus tamsiais blizgučiais ir užsiimsime kitomis smagiomis veiklomis!
Piratų gimtadienis – kartu su linksmuole pirate Džesika pasinersite į lobio paieškas. Keliaudami po įvairias salas šoksite, mokysitės piratų dainų, siųsite laišką butelyje bei padėsite įveikti pakeliui užklupusius iššūkius, kurie nuves prie kelionės tikslo!
Grožio salonas – jeigu gimtadienį švenčia mergaitiškas kolektyvas, net neabejokite – jos tikrai apsidžiaugs apsilankiusios mūsų grožio salone. Manikiūras, pedikiūras, padažyti nagučiai bei blizgučiai! Į jūsų šventę atvyks grožio specialistė panelė Di, kuri ne tik sukurs nepamirštamą šventę, bet ir pačius namus pavers į tikriausią grožio saloną!
Hyper aktyvus linksmadienis – jūsų pasirinktas personažas pasirūpins, kad nei vienas šventės dalyvis neliūdėtų ir nesėdėtų vietoje! Smagiausi ir įvairiausi sportiniai žaidimai, estafetės, virvės traukimas, šuoliai maišuose, diskoteka ir kitos pramogos. Tokia aktyvi šventė suteiks ne tik begalę džiaugsmo, bet ir ilgam išliks atmintyje!
Burbulų fiesta – muilo burbulai visur! Nuo mažų iki labai didelių muilo burbulų! Šventės akcentas – uždarymas muilo burbulo viduje. Įprastai šią šventinę programą organizuojame lauke esant tinkamoms oro sąlygoms.
Proto viktorina – vyresniems (nuo 10 m.) vaikams skirta programa su renginio vedėju. Pasaulis kupinas neįtikėtinų dalykų, tad patikrinkime, kaip gerai juos žinote ir ką apie juos girdėjote. Dalyvaudami mūsų viktorinoje pasijusite lyg televizijos protų žaidime, pasisemsite smagių emocijų, sužinosite naujų faktų. Protmūšius rengiame ir suaugusiems!

Taip pat siūlome išskirtines išleistuvių bei Kalėdų programas su specialia programa ir istorijos herojais!

Animatorių paslaugos kaina – nuo 80€/val. Šventes vedame LT/PL/RU kalbomis, atvykstame visoje Lietuvoje. Vilniaus mieste atvykimas nemokamas, už Vilniaus miesto ribų taikomas kuro mokestis 3 €/10 km.

Mobilus baras ir ledų kokteiliai

Mobilus baras ir profesionalus barmenas pasirūpins gaiviais ir saldžiais nealkoholiniais kokteiliais. Paslaugos trukmė – 2 valandos, kaina 290 €. Į kainą jau įskaičiuota 25 pirmieji kokteiliai jūsų šventės svečiams! Užsisakant šią pramogą, animatorių paslaugai taikome nuolaidą!

  • MiMiDO – +370 619 22 366; sventes@mimido.lt
  • Facebook: https://www.facebook.com/mimidosventes
  • Instagram: https://www.instagram.com/mimidosventes/
  • TikTok: https://www.tiktok.com/@mimido.lt
  • Interneto svetainė: https://www.mimido.lt