„Bijolos“ gimtadienio tortai – puikus skonis ir unikali puošyba

Daugiau nei prieš dvidešimt metų įkurta „Bijola“ šiandien garsėja unikaliais gimtadienių, jubiliejų, vestuviniais bei firminiais tortais. Suburta konditerių komanda augo ir šiandien mūsų konditerijos ceche Garliavoje, Kauno r., dirba per 100 žmonių: patyrusios meistrės, sumanios tortų dekoruotojos.

„Bijolos“ meistrai yra ištikimi kokybei ir ypatingam skoniui: naudoja tik šviežią grietinėlę, Lietuvos ūkininkų užaugintų uogų ir vaisių tyres, kuriose tik 10 proc. cukraus, plaka šviežius kiaušinius, naudoja natūralų sviestą, o naujų skonių ir derinių įkvėpimo semiasi parodose, gurmaniškų ir konditerijos tradicijų sostinėse vykstančiuose konkursuose, nuo Italijos iki Prancūzijos. Meistrai garsėja gebėjimu sukurti neįtikėtinus vaizdus, figūras, kitus puošybos elementus, kurie tortą paverčia meno kūriniu.

Puošybos mados keičiasi, reiklūs ir smalsūs, pasauliui atviri klientai laukia naujų skonių ir derinių – taip „Bijola“ augina savo meistriškumą, likdama ištikima tikriems, natūraliems produktams.

„Bijolos“ meistrai į procesą žiūri kūrybiškai, ne tik išpildo užsakymą, bet ir konsultuoja, papildo savomis idėjomis – drauge gimsta įdomus, savitas meno kūrinys. „Bijolos“ tortams puošti naudojamos įvairios figūrėlės, kurios atrodo tarsi mažos valgomos skulptūros. Kartais vieną tokią skulptūrėlę pagaminti konditerijos meistrai užtrunka ir gerą pusdienį. Gerai įsižiūrėjus į kalėdinius nykštukus, grakščias balerinas ar fantastinių knygų herojus vaikams matosi smulkiausios detalės, o Kakė Makė, kurios oficialus kepėjas yra „Bijola“, priverčia iš nuostabos aikčioti net vyresniuosius.

„Bijola“ turi cukrainių tinklą Vilniuje ir Kaune, kur galima nusipirkti visada šviežių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, desertų. Priimami užsakymai unikaliems, vienetiniams gaminiams, dekoruotiems pagal kliento pageidavimus ir norus. Klientų patogumui, viena pirmųjų tarp konditerijos gaminiais prekiaujančių įmonių, „Bijola“ sukūrė e-parduotuvę, kur klientai ne tik renkasi jau paruoštus šios kompanijos firminius tortus bei desertus, bet gali pateikti nuotraukas, kitus vaizdus ar aprašymus, kurie padeda konditeriams pagaminti unikalų, konkrečiam žmogui skirtą ir atitinkamai dekoruotą tortą. Nuo BMW automobilio detalių iki futbolo kamuolių, balerinos batelių ar vaikiškų animacinių filmų herojų – viskas paklūsta meistrų rankoms.

„Bijolos“ tortas vaikų gimtadienį paverčia įspūdinga švente, džiugina gimtadienį švenčiantį berniuką ir mergaitę, jų svečius, visus artimuosius. Svetainės galerijoje eksponuojami gimtadienio tortai įkvėps ir jus kurti, konsultuotis ir vaikų gimtadienius paversti pačia įsimintiniausia diena metuose!

Maloniai kviečiame išsirinkti: https://bijola.lt

Mūsų cukrainės Vilniuje:

Sausio 13 – osios g. 2
Baltrušaičio g. 3
Fabijoniškių g. 2
Žygio g. 90
Sėlių g. 33
Priegliaus g. 1 PC „Pupa“
Tel. (8-5) 242 4514
Tel. (8-5) 238 8464
Tel. (8-5) 238 7213
Tel. (8-5) 219 5828
Tel. (8-5) 262 7798
Tel. (8-6) 8782805
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
I-V 8.00-20.00 val.
I – V 8.00-20.00 val.
I – V 8.00-20.00 val.
I – V 8.00-20.00 val.
I – V 8.00-20.00 val.
I – V 8.00-20.00 val.
VI 9.00-18.00 val.
VI 9.00-18.00 val.
VI 9.00-18.00 val.
VI 9.00-18.00 val.
VI 9.00-18.00 val.
VI 9.00-18.00 val.
VII 9.00-16.00 val.
VII 9.00-16.00 val.
VII 9.00-16.00 val.
VII 9.00-16.00 val.
VII 9.00-16.00 val.
VII 9.00-16.00 val.

Mūsų cukrainės Kaune:

Naujakurių g. 31
Krėvės pr. 57 B
V.Lašo g. 2 / Eivenių g. 21
Didžioji g. 82
Vytauto g. 134A
Garliava
Tel.+370 679 19 122
Tel. (8-37) 33 7034,
+370 602 32 599
Tel.(8-37) 79 59 17
Tel. +370 673 91 881
Tel. +370 631 40 144
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
Darbo laikas
I-VI 8.00-20.00 val.
I-V 7.30-19.30 val.
I-V 7.30-18.30 val.
I-VI 8.30-19.30 val.
I-VI 7.30- 19.30 val.
VII 9.00-17.00 val.
VI 8.00-19.00 val.
VI 8.00-16.00 val.
VII 9.00-17.00 val.
VII 9.00-17.00 val.
VII 9.00-17.00 val.
VII nedirbame