HOLIGANS – vertingo maisto restoranas.

Mes tuo tikime, mes taip valgome, mes taip gyvename!

Visos tradicinės daržovės bei vaisiai: morkos, burokėliai, bulvės, kopūstai, salierų gumbai, žirniai, moliūgai, cukinijos, obuoliai ir kiti,  yra užauginti ir į Holigans restraną patenka iš atsakingų Lietuvos ūkių. Beveik visus išvardintus produktus mums tiekia „seno kirpimo“ ūkininkas J. Juodis, turintis stiprų švarios daržininkystės stuburą. Šio ūkininko vertybės išlieka nepaliestos masinių industrijų ir beprotiškų poreikių visuomenės.

Kvietiniai bei ruginiai miltai pas mus atkeliauja iš Zelbukio ūkio.

Avinžirnius, bolivinę balandą, riešutus ir begalę kitų produktų perkame iš sertifikuotų eko ūkių.

Tiekėjus renkamės ne tik pagal kokybę „ant popieriaus“. Ieškome tokių, kurie yra tikri, širdingi augintojai, savo srities profesionalai ir entuziastai.

Holigans ypatingą dėmesį skiria maisto švarai, jo laikymui bei pačiam gaminimo procesui. Mūsų virėjai patys gamina obuolių actą, majonezą ir net kečupą. Holigansai yra visų gyvų būtybių draugai, todėl mes atsisakome prievartos maiste, mintyse, gyvenime. O tada atsiranda daugiau vietos šviesos ir draugystės džiaugsmo šventei.

Mūsų virėjai jūsų šventei sukūrė išskirtinius vegetariškus ir veganiškus vieno ar dviejų kąsnių, spalvingus ir išraiškingų skonių užkandžius bei karštus patiekalus.

Jūsų šventei galime pagaminti ir desertus, plačiau – skaitykite čia.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *