gimtadienis karantino metu idėja kaip nustebinti sukaktuvininką

Gimtadienis karantino metu – idėja, kaip nustebinti sukaktuvininką

Nors karantinas kuriam laikui uždarė vaikų gimtadienius, kaip ir mus pačius, tarp keturių namų sienų, tačiau galimybių kaip nustebinti sukaktuvininkus tikrai turime. Išradingieji pramogų organizatoriai „Labyrinthus“ siūlo gimtadienio staigmeną vaizdo skambučio pavidalu – ne bet kokio skambučio, o tiesiai iš paslaptingosios Labirinto erdvės.

Kaip viskas vyksta?

Mažiausiai dieną prieš gimtadienį užsakome paslaugą telefonu arba elektroniniu paštu. Pažymime, ką norime pasveikinti, nuo ko šis sveikinimas, taip pat, kas mūsų sukaktuvininkui ypač patinka, kokius būrelius bei veiklas jis lanko, kas jo geriausias draugas bei kitus dalykus, kuriuos norime paminėti. Surašome visus savo pageidavimus ir sutariame dėl tikslaus skambučio laiko. Ir, žinoma, nepamirštame nurodyti kontakto, kuriuo reikėtų skambinti. Skambutį galime užsakyti tiek į išmanųjį telefoną, tiek į kompiuterį.

Skambutis!!!

Visiškai netikėtai sukaktuvininkui, suskamba vaizdo skambutis – jam skambina iš „Labyrinthus“ Instagram paskyros. Pramogos organizatoriai sako, kad dažnai staigmenos gavėjas taip sutrinka ir nustemba, – kas čia vyksta, kodėl man skambina vaizdo skambučiu? – kad atsiliepia ne iš pirmo sykio. Kartais pramogą užsakiusi šeima, sukaktuvininkui nematant, suorganizuoja skambučio laukimą prie kompiuterio – visi susirinkę smagiai stebi vaizdo skambučio pokalbį.

Tačiau kas gi skambina?

Skambina Labirinto sergėtojas – tie kas išbandė pabėgimo kambario principu paremtą „Labyrinthus“ žaidimą, žino, kad tai paslaptingas personažas, saugojantis visą Labirinto dvasių ir kitų mitinių būtybių pasaulį. Sukaktuvininkas su sergėtoju gali kalbėtis apie įvairiausius dalykus – pokalbio atmosfera priklauso nuo pašnekovo amžiaus ir užsakovo pageidavimų. Išradingi tėvai net paprašo, kad sergėtojas pasikalbėtų su vaiku apie per dažnai žaidžiamus kompiuterinius žaidimus, apie tai, kokią kitą smagią veiklą vaikas gali rinktis užuot kaip magnetukas lipęs prie šiuolaikinių technologijų įrenginių. Vaikas ar paauglys, kuriam skambina, jei tik yra žaidęs „Labyrinthus“, taip pat gali užduoti bet kokį jį dominantį klausimą apie šį žaidimą – iš sergėtojo jis gaus išsamų atsakymą.

Ar vaizdo skambutį tikslinga užsakyti tik „Labyrinthus“ žaidimą žinantiems vaikams?

Jokiu būdu ne. Staigmena visiems yra staigmena, ir net suaugę, kurie nė girdėti nebuvo girdėję apie tokį žaidimą, liko smagiai nustebinti ir sužavėti tokio netikėto skambučio gimtadienio proga. Aplamai, organizatoriai džiaugiasi, kad ši pramoga sulaukia pačių geriausių emocijų ir atsiliepimų – matyt, tam įtakos turi ir profesionalus aktoriaus darbas tiesioginio ryšio metu, meistriškai sukurta paslaptinga Labirinto atmosfera ir, žinoma, puikusis netikėtumo veiksnys. Karantino metu būdami namuose, turbūt jo per daug neturime, tad šiam neeiliniam laikotarpiui, „Labyrinthus“ komanda siūlo specialią vaizdo skamubčio kainą – vietoje įprastų 25 Eur, karantino metu vaizdo skambučio paslauga tekainuos 12 Eur. Paslauga teikiama lietuvių, rusų, lenkų ir anglų kalbomis, o gimtadienio pramoga gali pasiekti net ir tolimiausiame pasaulio kampelyje esantį sukaktuvininką, jei tik jis turi interneto ryšį. Paslauga užsakoma telefonu +370 68782118 arba el. paštu info@labyrinthus.lt. Suskubkite užsisakyti!

Remiamas turinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *